Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 690 Kč (28,98 €)
skladem
naše cena 980 Kč (41,16 €)
skladem
naše cena 9 900 Kč (415,80 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

07. 11. 2018 | Zelenina, ovoce

BROSKVOVÁ PŘESNÍDÁVKA

Suroviny:
1 kg zralých broskví,
120 g cukru,
pár kapek citronové šťávy,
1 vanilkový pudink,
0,5 dcl vody.

Postup v robotu Ronic:
broskve vypeckujte a oloupejte. Dejte je do mísy Ronic s rotačním nožem a rozmixujte - 1 kg ovoce zpracujete ve větších robotech Ronic najednou. Rozmixované broskve přelijte do hrnce, přidejte cukr a citronovou šťávu a zahřejte. Do horké hmoty přidejte pudink rozmíchaný v troše vody a povařte. Horké plňte do čistých sklenic, uzavřete víčkem, obraťte dnem vzhůru a nechte vychladnout.