NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
1 kg zralých broskví,
120 g cukru,
pár kapek citronové šťávy,
1 vanilkový pudink,
0,5 dcl vody.
Postup v robotu Ronic:
broskve vypeckujte a oloupejte. Dejte je do mísy Ronic s rotačním nožem a rozmixujte - 1 kg ovoce zpracujete ve větších robotech Ronic najednou. Rozmixované broskve přelijte do hrnce, přidejte cukr a citronovou šťávu a zahřejte. Do horké hmoty přidejte pudink rozmíchaný v troše vody a povařte. Horké plňte do čistých sklenic, uzavřete víčkem, obraťte dnem vzhůru a nechte vychladnout.