NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 32% Pomazánky 17% Ovoce a zeleninu 28% Maso 23%Suroviny na korpus:
3 vejce,
120 g moučkového cukru,
80 g hladké mouky,
3 lžíce horké vody,
lžička prášku do pečiva.
Na náplň:
1 šlehačka,
1 zakysaná smetana,
cukr podle chuti,
broskvový kompot.
Na polevu:
šťáva z kompotu,
vanilkový pudink.
Postup v robotu Ronic:
nejdříve ušleháme šlehacím zvonem sníh z bílků a dáme stranou. Pomocí šlehacího zvonu vyšleháme žloutky s cukrem a vodou do pěny. Postupně přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků. Upečeme v dortové formě a necháme vychladnout.
Náplň připravíme pomocí šlehacího zvonu - vyšleháme šlehačku dotuha a vmícháme cukr podle chuti. Nakonec přidáme zakysanou smetanu. Náplň dáme na vychladlý korpus a opatrně vmícháme nakrájené broskve.
Nakonec si připravíme polevu - šťávu z kompotu dolejeme vodou do 350 ml a z této šťávy a vanilkového pudinku uvaříme pudink. Za občasného mícháme necháme mírně vychladnout a nalejeme na dort., který necháme vychladit v lednici.