NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
celer,
tvrdý sýr (poměr 1:2),
hořčice,
sůl,
pepř,
domácí majonéza připravná v robotu Ronic (vajíčko, sůl, pepř, hořčice, citronová šťáva, olej).
Postup v robotu Ronic:
celer a tvrdý sýr nastrouháme v robotu Ronic na jemném struhadle a dáme stranou. Struhadlo vyměníme za šelhací zvon a připravíme si majonézu - celé vejce, sůl, pepř, lžičku hořčice a pár kapek citronové šťávy promícháme a do poloviny tlačky nalejeme olej. Směs pomalu houstne a když se olej postupně nadávkuje do mísy je majonéza hotová. Na přípravu majonézy se můžete podívat na tomto videu:
https://www.youtube.com/
Když máme připravenou majonézu, vyměníme šlehací zvon za rotační nůž, přidáme strouhaný celer a sýr a promícháme. Dochutíme solí, pepřem a hořčicí.