Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 490 Kč (20,58 €)
skladem
naše cena 1 950 Kč (81,90 €)
skladem
naše cena 7 900 Kč (331,80 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

31. 10. 2019 | Pečivo

DOMÁCÍ BAGETKY

Při přípravě kynutého těsta je Ronic naprosto výjimečný pomocník. Kynuté těsto zpracuje během půl minuty!

Suroviny:
500 g polohrubé mouky,
250 ml vody,
20 g droždí,
8 g cukru,
40 g másla,
8 g soli,
vejce na potření.

Postup v robotu Ronic:
v teplé vodě rozmícháme cukr a droždí a necháme chvíli stát. V míse Ronic s rotačním nožem smícháme mouku se solí, přidáme rozpuštěné máslo a kvásek a zapneme stálý chod. Během půl minuty se ze surovin vytvoří koule a těsto je hotové. Těsto dáme do mísy vysypané moukou a necháme na teplém místě přikryté utěrkou. Po půl hodině těsto prohněteme a necháme další půl hodinu až hodinu kynout. Těsto rozdělíme na 10 dílků, ze kterých vytvarujeme válečky a dáme je na plech. Postříkáme vodou a necháme další půl hodinku odpočívat. Poté potřeme bagetky rozšlehaným vajíčkem a pečeme v troubě na 220 - 230 st. asi 15 minut.