NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Při přípravě kynutého těsta je Ronic naprosto výjimečný pomocník. Kynuté těsto zpracuje během půl minuty!
Suroviny:
500 g polohrubé mouky,
250 ml vody,
20 g droždí,
8 g cukru,
40 g másla,
8 g soli,
vejce na potření.
Postup v robotu Ronic:
v teplé vodě rozmícháme cukr a droždí a necháme chvíli stát. V míse Ronic s rotačním nožem smícháme mouku se solí, přidáme rozpuštěné máslo a kvásek a zapneme stálý chod. Během půl minuty se ze surovin vytvoří koule a těsto je hotové. Těsto dáme do mísy vysypané moukou a necháme na teplém místě přikryté utěrkou. Po půl hodině těsto prohněteme a necháme další půl hodinu až hodinu kynout. Těsto rozdělíme na 10 dílků, ze kterých vytvarujeme válečky a dáme je na plech. Postříkáme vodou a necháme další půl hodinku odpočívat. Poté potřeme bagetky rozšlehaným vajíčkem a pečeme v troubě na 220 - 230 st. asi 15 minut.