Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 11 900 Kč
skladem
naše cena 12 160 Kč
skladem
naše cena 8 900 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč
skladem
naše cena 11 160 Kč
skladem
naše cena 8 900 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Jak dlouho vám slouží robot Ronic?

Více než 20 let 70% Více než 10 let 17% Více než 5 let 7% Nemám robot Ronic 6%

31. 10. 2019 | Pečivo

DOMÁCÍ BAGETKY

Při přípravě kynutého těsta je Ronic naprosto výjimečný pomocník. Kynuté těsto zpracuje během půl minuty!

Suroviny:
500 g polohrubé mouky,
250 ml vody,
20 g droždí,
8 g cukru,
40 g másla,
8 g soli,
vejce na potření.

Postup v robotu Ronic:
v teplé vodě rozmícháme cukr a droždí a necháme chvíli stát. V míse Ronic s rotačním nožem smícháme mouku se solí, přidáme rozpuštěné máslo a kvásek a zapneme stálý chod. Během půl minuty se ze surovin vytvoří koule a těsto je hotové. Těsto dáme do mísy vysypané moukou a necháme na teplém místě přikryté utěrkou. Po půl hodině těsto prohněteme a necháme další půl hodinu až hodinu kynout. Těsto rozdělíme na 10 dílků, ze kterých vytvarujeme válečky a dáme je na plech. Postříkáme vodou a necháme další půl hodinku odpočívat. Poté potřeme bagetky rozšlehaným vajíčkem a pečeme v troubě na 220 - 230 st. asi 15 minut.