Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 11 900 Kč
skladem
naše cena 1 266 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 460 Kč
skladem
naše cena 7 910 Kč
skladem
naše cena 1 403 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Reference Zde najdete reference a zkušenosti našich zákzníků s roboty Ronic. Chcete se i Vy podělit s...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

31. 10. 2019 | Pečivo

DOMÁCÍ BAGETKY

Při přípravě kynutého těsta je Ronic naprosto výjimečný pomocník. Kynuté těsto zpracuje během půl minuty!

Suroviny:
500 g polohrubé mouky,
250 ml vody,
20 g droždí,
8 g cukru,
40 g másla,
8 g soli,
vejce na potření.

Postup v robotu Ronic:
v teplé vodě rozmícháme cukr a droždí a necháme chvíli stát. V míse Ronic s rotačním nožem smícháme mouku se solí, přidáme rozpuštěné máslo a kvásek a zapneme stálý chod. Během půl minuty se ze surovin vytvoří koule a těsto je hotové. Těsto dáme do mísy vysypané moukou a necháme na teplém místě přikryté utěrkou. Po půl hodině těsto prohněteme a necháme další půl hodinu až hodinu kynout. Těsto rozdělíme na 10 dílků, ze kterých vytvarujeme válečky a dáme je na plech. Postříkáme vodou a necháme další půl hodinku odpočívat. Poté potřeme bagetky rozšlehaným vajíčkem a pečeme v troubě na 220 - 230 st. asi 15 minut.