Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 490 Kč (20,58 €)
skladem
naše cena 980 Kč (41,16 €)
skladem
naše cena 9 900 Kč (415,80 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

06. 08. 2021 | Zelenina, ovoce

DOMÁCÍ KEČUP

Suroviny:
4 kg rajčat,
40 dkg cukru,
2 dcl octa,
0,5 kg jablek,
0,5 kg cibule,
20 hřebíčků,
20 kuliček černého pepře,
15 kuliček nového koření,
10 bobkových listů,
2 lžičky papriky,
1 lžičku skořice,
3 lžičky soli.

Postup v robotu Ronic:
na nakrájení zeleniny použijeme hranolkovač. Omytá rajčata nakrájíme hranolkovačem na kousky - dávejte pozor aby se nepřeplnila mísa. Nakrájená rajčata sypeme do velkého kastrolu. Potom nakrájíme hranolkovačem jablka - neloupeme, jenom zbavíme jadřinců. Cibuli nasekáme nožem. Všechno přidáme k rajčatům, doplníme koření, cukr, ocet a za občasného míchání vaříme cca 3 hodiny. Kečup by měl zredukovat objem o 1/3 a zhoustnout.
Pomocí rotačního nože v robotu Ronic rozmixujeme ještě horkou hmotu na jemno a následně přepasírujeme přes síto - tím se zbavíme zbytků slupek a semínek z rajčat.
Hotový kečup plníme do čistých sklenic a sterilujeme při 100 st. 20 minut.