NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
4 kg rajčat,
40 dkg cukru,
2 dcl octa,
0,5 kg jablek,
0,5 kg cibule,
20 hřebíčků,
20 kuliček černého pepře,
15 kuliček nového koření,
10 bobkových listů,
2 lžičky papriky,
1 lžičku skořice,
3 lžičky soli.
Postup v robotu Ronic:
na nakrájení zeleniny použijeme hranolkovač. Omytá rajčata nakrájíme hranolkovačem na kousky - dávejte pozor aby se nepřeplnila mísa. Nakrájená rajčata sypeme do velkého kastrolu. Potom nakrájíme hranolkovačem jablka - neloupeme, jenom zbavíme jadřinců. Cibuli nasekáme nožem. Všechno přidáme k rajčatům, doplníme koření, cukr, ocet a za občasného míchání vaříme cca 3 hodiny. Kečup by měl zredukovat objem o 1/3 a zhoustnout.
Pomocí rotačního nože v robotu Ronic rozmixujeme ještě horkou hmotu na jemno a následně přepasírujeme přes síto - tím se zbavíme zbytků slupek a semínek z rajčat.
Hotový kečup plníme do čistých sklenic a sterilujeme při 100 st. 20 minut.