NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny na těsto:
100 g cukru krupice,
3 vejce,
150 g hladké mouky,
100 ml vody,
200 ml oleje,
2 lžíce kakaa.
Na krém:
2 zakysané smetany,
2 pomazánkové másla,
šlehačka,
cukr podle chuti.
Čokoláda na posypání.
Postup v robotu Ronic:
nejdřív si šlehacím zvonem vyšleháme tuhý sníh z bílků a dáme straou. Šlehacím zvonem pak vyšleháme žloutky s cukrem do pěny a přidáme ostatní suroviny. Vyšleháme těsto do kterého jemně vmícháme ušlehaný bílkový sníh. Těsto dáme na plech, upečeme a necháme vychladnout.
Pomocí šlehacího zvonu si připravíme krém - šlehacím zvonem vyšleháme šlehačku do tuha a postupně zašleháme pomazánková másla a zakysané smetany. Osladíme podle chuti. Náplň rozetřeme na vychladlý korpus a hustě posypeme čokoládou.