NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
500 g hladké mouky,
1/2 prášku do pečiva,
200 g moučkového cukru,
1 vanilkový cukr,
2 vejce,
200 g másla,
1 lžíce kakaa.
Postup v robotu Ronic:
z poloviny všech surovin až na kakao vypracujeme pomocí rotačního nože v robotu Ronic hladké těsto a dáme stranou.
Z druhé poloviny surovin s kakaem připravíme stejným způsobem tmavé těsto.
Bílé těsto rozválíme na 3 mm plát a stejně rozválíme i tmavé těsto. Tmavé těsto položíme na světlé a obě těsta stočíme jako roládu. Zabalíme do folie a necháme v lednici ztuhnout. Těsto potom rozkrájíme na kolečka silná asi 1 cm, položíme na plech dál od sebe a v mírně teplé troubě upečeme.