NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
1,5 kg švestek,
500 g cukru,
1 dcl slivovice (při vaření se alkohol vypaří),
100 g čokolády na vaření,
trochu skořice,
čokoládový pudink.
FOTO postup v robotu Ronic:
Vypeckované švestky dáme do mísy Ronic s rotačním nožem a rozmixujeme.
Švestky přesuneme do hrnce, přidáme slivovici, cukr a zahřejeme. V průběhu vaření přidáme čokoládu a skořici a za občasného míchání vaříce cca 30 minut, dokud se švestky nerozvaří.
Horkou směs přelejeme opět do mísy Ronic a nožem rozmixujeme do hladka - stačí 30 až 40 sekund.
Směs vrátíme do hrnce, přivedeme k varu a zahustíme pudinkem rozmíchaným v troše vody. Povaříme asi 1 minutu a plníme do čistých sklenic, která zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru. Dobrou chuť