NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 32% Pomazánky 17% Ovoce a zeleninu 28% Maso 24%Suroviny:
hermelín,
2 vejce,
150 g šunky, nebo šunkového salámu.
Na majonézu:
1 vejce,
lžička hořčice,
sůl,
pepř,
1,5 dcl oleje.
Postup v robotu Ronic:
nejdříve si připravíme majonézu pomocí šlehacího zvonu. Do mísy se zvonem dáme celé vejce, sůl, pepř, hořčici a zapneme stálý chod. Do tlačky nalejeme olej a počkáme dokud olej nesteče do mísy a majonéza nezhoustne.
Majonézu necháme v míse, vyměníme zvon za nůž a přidáme hermelín nakrájený na osminky, šunku a uvařená vejce. Několika pulzními chody nasekáme suroviny a krátce promixujeme.