NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
2 vejce,
75 g krupicového cukru,
200 g polohrubé mouky,
1/2 prášku do pečiva,
250 ml mléka,
500 g jablek.
Postup v robotu Ronic:
jablka očistíme a nastrouháme na jemném struhadle v robotu Ronic a dáme stranou.
Struhadla vyměníme za šlehací zvon a vyšleháme celá vejce s cukrem do pěny. Místo šlehacího zvonu nasadíme rotační nůž, přidáme jablka, mouku s práškem do pečiva a mléko. Všechno důkladně promícháme.
Z těsta smažíme na rozpáleném oleji malé lívanečky, které zdobíme marmeládou a šlehačkou.