Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 490 Kč (20,58 €)
skladem
naše cena 980 Kč (41,16 €)
skladem
naše cena 1 950 Kč (81,90 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

09. 01. 2019 | Moučníky

JABLEČNÝ KOLÁČ SE SNĚHEM

Suroviny na těsto:
250 g hladké mouky, 2 lžíce cukru, 125 g másla, 2 žloutky.
Na náplň:
6 větších jablek, 100 g cukru, skořice, sklenka bílého vína.
Na sníh:
2 bílky, 3 lžíce moučkového cukru.

Postup v robotu Ronic:
všechny suroviny na těsto dáme do pracovní mísy s rotačním nožem a vypracujeme těsto, které necháme hodinu v chladu. Pak z těsta vyválíme kulatou placku a dáme do dortové formy. Z odkrojků uděláme váleček, kterým vytvoříme ve formě okraj. Těsto dáme do trouby a upečeme. Mezitím si připravíme náplň - jablka oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle v robotu Ronic. Jablka dáme do hrnce, podlejeme vínem a dusíme. Osladíme cukrem, přidáme skořici a necháme vychladnout. Z bílků a cukru ušleháme v robotu Ronic pomocí šlehacího zvonu tuhý sníh. Na vychladlý korpus dáme jablkovou náplň a na povrch navršíme bílkový sníh. Vložíme zpět do trouby asi na 10 minut, aby sníh zezlátl. Krájíme nožem namočeným v horké vodě.