NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
100 g hrubé mouky,
30 g moučkového cukru,
1 vanilkový cukr,
60 g másla,
2 žloutky,
rybízová marmeláda.
Náplň:
0,5 kg jablek,
trochu vody,
20 g cukru,
lžíce škorbu.
Šlehačka, 1 ztužovač, cukr.
Postup v robotu Ronic:
v míse s rotačním nožem smícháme mouku a cukry. Přidáme máslo, žloutky a vypracujeme těsto. Těsto vyválíme a přeneseme do koláčové formy a upečeme. Vychladlé potřeme marmeládou.
Připravíme si jablka - omytá jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na kousky pomocí hranolkovače v robotu Ronic. Jablka podusíme v hrnci s trochou vody a cukrem. Nakonec přidáme lžíci škorbu na zahuštění. Vychladná jablka dáme na koláč a nakonec ozdobíme šlehačkou, kterou jsme vyšlehali šlehacím zvonem v robotu Ronic.