Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 490 Kč (20,58 €)
skladem
naše cena 980 Kč (41,16 €)
skladem
naše cena 1 950 Kč (81,90 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

17. 01. 2020 | Moučníky

JAHODOVÉ ŘEZY

Suroviny:
4 vejce,
120 g cukru,
2 lžíce oleje,
120 g polohrubé mouky.
Na náplň:
500 g jahod (mražených),
cukr podle chuti,
2 dcl vody,
vanilkový pudinkový prášek.
Na krém:
500 g mascarpone,
250 ml šlehačky,
cukr podle chuti.
Kousky čokolády na ozdobení.

Postup v robotu Ronic:
v míse s rotačním nožem vyšleháme celá vejce s cukrem do pěny. Postupně přidáme olej a nakonec vmícháme mouku. Těsto dáme na menší plech a ve vyhřáté troubě upečeme. Necháme vychladnout a připravíme si náplň:
Jahody rozmixujeme rotačním nožem v robotu Ronic a dosladíme. Dáme do hrnce, přilejeme 1 dcl vody a přivedeme k varu, kdy k jahodáme přilejeme pudink rozmíchaný v 1 dlc vody. Povaříme a rozetřeme na vychladlý piškot. Necháme vychladnout a připravíme krém:
Do mísy Ronic s rotačním nožem dáme mascarpone, cukr a šlehačku a zapneme stálý chod dokud se nevytvoří hustý krém - jde to rychle. Krém natřeme na jahodovou náplň a ozdobíme čokoládou.