NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
4 vejce,
120 g cukru,
2 lžíce oleje,
120 g polohrubé mouky.
Na náplň:
500 g jahod (mražených),
cukr podle chuti,
2 dcl vody,
vanilkový pudinkový prášek.
Na krém:
500 g mascarpone,
250 ml šlehačky,
cukr podle chuti.
Kousky čokolády na ozdobení.
Postup v robotu Ronic:
v míse s rotačním nožem vyšleháme celá vejce s cukrem do pěny. Postupně přidáme olej a nakonec vmícháme mouku. Těsto dáme na menší plech a ve vyhřáté troubě upečeme. Necháme vychladnout a připravíme si náplň:
Jahody rozmixujeme rotačním nožem v robotu Ronic a dosladíme. Dáme do hrnce, přilejeme 1 dcl vody a přivedeme k varu, kdy k jahodáme přilejeme pudink rozmíchaný v 1 dlc vody. Povaříme a rozetřeme na vychladlý piškot. Necháme vychladnout a připravíme krém:
Do mísy Ronic s rotačním nožem dáme mascarpone, cukr a šlehačku a zapneme stálý chod dokud se nevytvoří hustý krém - jde to rychle. Krém natřeme na jahodovou náplň a ozdobíme čokoládou.