Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 690 Kč (28,98 €)
skladem
naše cena 9 900 Kč (415,80 €)
skladem
naše cena 1 950 Kč (81,90 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

24. 10. 2018 | Moučníky

JEMNÉ ŘEZY SE ŠLEHAČKOU

Suroviny na piškot na malý plech:
3 vejce,
80 g cukru,
80 g polohrubé mouky,
1/2 prášku do pečiva,
1dcl oleje,
1 dcl mléka.
Na krém:
1/4 l mléka,
1 vanilkový pudink,
2 lžíce cukru,
100 g másla,
1 zakysaná smetana,
1 šlehačka.

Postup v robotu Ronic:
pomocí šlehacího zvonu ušleháme z bílků tuhý sníh a dáme stranou. Nožem vyšleháme žlutky s cukrem do pěny, pomalu přidáme olej, mouku a ostatní suroviny.
Korpus upečeme ve vyhřáté troubě do růžova a necháme vychladnout.
Mezitím si připravíme krém - z mléka, cukru a pudinku uvaříme hustou kaši a necháme vychladnout. Rotačním nožem Ronic vyšleháme v míse máslo a postupně přidáme vychladlý pudink. Nakonec zašleháme zakysanou smetanu. Krém natřeme na piškot a nakonec dáme šlehačku, kterou jsme vyšlehali pomocí šlehacího zvonu (osladíme podle chuti). Můžeme ozdobit kakovým posypem.