Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 8 400 Kč
skladem
naše cena 14 900 Kč
skladem
naše cena 13 900 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 990 Kč
skladem
naše cena 11 160 Kč
skladem
naše cena 8 900 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Jak dlouho vám slouží robot Ronic?

Více než 20 let 71% Více než 10 let 16% Více než 5 let 7% Nemám robot Ronic 6%

24. 10. 2018 | Moučníky

JEMNÉ ŘEZY SE ŠLEHAČKOU

Suroviny na piškot na malý plech:
3 vejce,
80 g cukru,
80 g polohrubé mouky,
1/2 prášku do pečiva,
1dcl oleje,
1 dcl mléka.
Na krém:
1/4 l mléka,
1 vanilkový pudink,
2 lžíce cukru,
100 g másla,
1 zakysaná smetana,
1 šlehačka.

Postup v robotu Ronic:
pomocí šlehacího zvonu ušleháme z bílků tuhý sníh a dáme stranou. Nožem vyšleháme žlutky s cukrem do pěny, pomalu přidáme olej, mouku a ostatní suroviny.
Korpus upečeme ve vyhřáté troubě do růžova a necháme vychladnout.
Mezitím si připravíme krém - z mléka, cukru a pudinku uvaříme hustou kaši a necháme vychladnout. Rotačním nožem Ronic vyšleháme v míse máslo a postupně přidáme vychladlý pudink. Nakonec zašleháme zakysanou smetanu. Krém natřeme na piškot a nakonec dáme šlehačku, kterou jsme vyšlehali pomocí šlehacího zvonu (osladíme podle chuti). Můžeme ozdobit kakovým posypem.