NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny na piškot na malý plech:
3 vejce,
80 g cukru,
80 g polohrubé mouky,
1/2 prášku do pečiva,
1dcl oleje,
1 dcl mléka.
Na krém:
1/4 l mléka,
1 vanilkový pudink,
2 lžíce cukru,
100 g másla,
1 zakysaná smetana,
1 šlehačka.
Postup v robotu Ronic:
pomocí šlehacího zvonu ušleháme z bílků tuhý sníh a dáme stranou. Nožem vyšleháme žlutky s cukrem do pěny, pomalu přidáme olej, mouku a ostatní suroviny.
Korpus upečeme ve vyhřáté troubě do růžova a necháme vychladnout.
Mezitím si připravíme krém - z mléka, cukru a pudinku uvaříme hustou kaši a necháme vychladnout. Rotačním nožem Ronic vyšleháme v míse máslo a postupně přidáme vychladlý pudink. Nakonec zašleháme zakysanou smetanu. Krém natřeme na piškot a nakonec dáme šlehačku, kterou jsme vyšlehali pomocí šlehacího zvonu (osladíme podle chuti). Můžeme ozdobit kakovým posypem.