Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 690 Kč (28,98 €)
skladem
naše cena 980 Kč (41,16 €)
skladem
naše cena 9 900 Kč (415,80 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

30. 10. 2018 | Cukroví, sušenky

KÁVOVÁ ZRNA

Suroviny na bílé těsto:
150 g sušeného mléka,
150 g cukru,
2 lžíce medu,
2 lžíce oleje,
mandlové aroma,
3 lžíce vody.
Suroviny na tmavé těsto:
5 lžic solamylu,
5 lžic cukru, 5 lžic másla,
2 lžíce instantní kávy,
2 lžíce kakaa,
trochu rumu.
Na polevu
100 g čokolády a trochu 100% tuku.

Postu v robotu Ronic:
v robotu Ronic pomocí rotačního nože smícháme sypké suroviny. Přidáme olej, med, vodu a aroma a zpracujeme hladké bílé marcipánové těsto. Těsto zabalíme do folie aby neoscho a připravíme si stejným způsobem tmavé těsto.
Bílé těsto rozválíme mezi foliemi a nakrájíme na čtverce o velikosti cca 5 cm. Doprostřed každého čtverce dáme váleček tmavého těst a bílé těsto zabalíme. Vytvarujeme kávové zrno a doprostřed uděláme rýhu pomocí příborového nože.
Zrna obalíme v rozpuštěné čokoládě a necháme ztuhnout.