NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny na bílé těsto:
150 g sušeného mléka,
150 g cukru,
2 lžíce medu,
2 lžíce oleje,
mandlové aroma,
3 lžíce vody.
Suroviny na tmavé těsto:
5 lžic solamylu,
5 lžic cukru, 5 lžic másla,
2 lžíce instantní kávy,
2 lžíce kakaa,
trochu rumu.
Na polevu
100 g čokolády a trochu 100% tuku.
Postu v robotu Ronic:
v robotu Ronic pomocí rotačního nože smícháme sypké suroviny. Přidáme olej, med, vodu a aroma a zpracujeme hladké bílé marcipánové těsto. Těsto zabalíme do folie aby neoscho a připravíme si stejným způsobem tmavé těsto.
Bílé těsto rozválíme mezi foliemi a nakrájíme na čtverce o velikosti cca 5 cm. Doprostřed každého čtverce dáme váleček tmavého těst a bílé těsto zabalíme. Vytvarujeme kávové zrno a doprostřed uděláme rýhu pomocí příborového nože.
Zrna obalíme v rozpuštěné čokoládě a necháme ztuhnout.