Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 12 160 Kč
skladem
naše cena 11 160 Kč
skladem
naše cena 8 900 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč
skladem
naše cena 11 160 Kč
skladem
naše cena 8 900 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Jak dlouho vám slouží robot Ronic?

Více než 20 let 70% Více než 10 let 17% Více než 5 let 7% Nemám robot Ronic 6%

30. 10. 2018 | Cukroví, sušenky

KÁVOVÁ ZRNA

Suroviny na bílé těsto:
150 g sušeného mléka,
150 g cukru,
2 lžíce medu,
2 lžíce oleje,
mandlové aroma,
3 lžíce vody.
Suroviny na tmavé těsto:
5 lžic solamylu,
5 lžic cukru, 5 lžic másla,
2 lžíce instantní kávy,
2 lžíce kakaa,
trochu rumu.
Na polevu
100 g čokolády a trochu 100% tuku.

Postu v robotu Ronic:
v robotu Ronic pomocí rotačního nože smícháme sypké suroviny. Přidáme olej, med, vodu a aroma a zpracujeme hladké bílé marcipánové těsto. Těsto zabalíme do folie aby neoscho a připravíme si stejným způsobem tmavé těsto.
Bílé těsto rozválíme mezi foliemi a nakrájíme na čtverce o velikosti cca 5 cm. Doprostřed každého čtverce dáme váleček tmavého těst a bílé těsto zabalíme. Vytvarujeme kávové zrno a doprostřed uděláme rýhu pomocí příborového nože.
Zrna obalíme v rozpuštěné čokoládě a necháme ztuhnout.