Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 8 400 Kč (336,00 €)
skladem
naše cena 11 160 Kč (446,40 €)
skladem
naše cena 8 900 Kč (356,00 €)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč (23,96 €)
skladem
naše cena 12 900 Kč (516,00 €)
skladem
naše cena 7 910 Kč (316,40 €)
skladem

NOVINKY

arr3Dodání a platby za zboží v období výjmečného stavuVážení zákazníci, naše společnost i přes současný výjmečný stav funguje bez omezení, všechno zboží... arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se nyní zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Jak dlouho vám slouží robot Ronic?

Více než 20 let 74% Více než 10 let 15% Více než 5 let 5% Nemám robot Ronic 7%

10. 01. 2019 | Moučníky

KYNUTÉ TVAROHOVÉ BUCHTY

Suroviny:
250 g hladké mouky, 250 g polohrubé mouky, 2 lžíce sádla, 250 ml mléka, 2 lžíce cukru, 1/2 kostky kvasnic, špetka soli, 1 vejce.
Náplň: 500 g tvarohu, 2 vejce, citronová kůra, cukr podle chuti.
Na potření kousek másla.

Postup v robotu Ronic:
do teplého mléka dáme cukr, rozdrobíme kvasnice a necháme vzejít kvásek. Do mísy s rotačním nožem dáme obě mouky a sůl a promícháme. Přidáme vejce, sádlo a mléko s kváskem a zpracujeme těsto. POZOR, v robotu Ronic to jde velmi rychle - těsto je hotové během 20 vteřin! Těsto dáme do mísy vysypané moukou, přikryjeme čistou utěrkou a necháme na teplém místě vykynout.
Mezitím si připravíme náplň - rotačním nožem v míse Ronic smícháme všechny suroviny.
Z vykynutého těsta vykrajujeme lžící kousky těsta, které na vále rozplácneme a plníme tvarohovou náplní. Buchtičky skládáme vedle sebe do pekáče vymazaného máslem a každou buchtu potřeme ze všech boků rozpuštěným máslem. Buchty necháme ještě několik minut kynout a upečeme je ve vyhřáté troubě do růžova. Po vytažení z trouby potřeme buchty rozehřátým máslem.