NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
1 hrnek hladké mouky,
1 hrnek mléka,
1 vejce,
lžíce cukru,
1 vanilkový cukr,
lžíce oleje,
1/2 kostky kvasnic,
špetka soli.
Na dokončení
šlehačku,
jahody.
Postup v robotu Ronic:
v teplém mléce s cukrem necháme vzejít kvasnice. V míse Ronic s rotačním nožem smícháme mouku se solí, přidáme vejce, olej a kvásek a zapeneme stálý chod. Během půl minuty je těsto dokonale zpracované.
Rozehřejeme pánev a pečeme malé lívanečky. Na kvalitní pánvi nemusíme používat olej.
Lívanečky podáváme se šlehačkou (připrava v robotu Ronic pomocí šlehacího zvonu) a s jahodami.