NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
500 g jablek,
3 vejce,
120 g cukru,
150 g polohrubé mouky,
150 g mletého máku,
100 g másla,
100 ml vody,
lžička prášku do pečiva,
lžička skořice,
čokoláda na polevu.
Postup v robotu Ronic:
jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme na hrubém plátkovači v robotu Ronic. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem na který rozložíme nakrájená jablka.
Šlehacím zvonem vyšleháme bílky do pěny a dáme stranou. Pokračujeme se šlehacím zvonem a vyšleháme žloutky s cukrem a vodou do pěny. Komínkem přidáme rozpuštěné máslo a vyšleháme. Postupně přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec ručně vmícháme sníh. Menší část těsta dáme stranou a do zbytku zamícháme mletý mák. Makové těsto rozetřeme na jablka a světlé těsto dáme nahoru. Upečeme ve vyhřáté troubě a necháme vychladnout. Vlažný moučník překlopíme na tác jablkama nahoru a potřeme rozpuštěnou čokoládou.