NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny na těsto:
500 g hladké mouky,
20 dkg cukru,
20 dkg másla,
2 vejce,
2 lžíce medu,
1 lžička sody.
Na karamelovou polevu:
15 dkg ořechů,
5 dkg cukru krupice,
2 lžičky medu,
6 dkg másla.
Krém:
400 ml mléka,
1 vanilkový pudink,
cukr,
250 g másla.
Postup v robotu Ronic:
do mísy s rotačním nožem dáme všechny suroviny na těsto a zpracujeme - tuhé těsto je hotové během 30 sekund. Těsto rozdělíme na 2 díly - jeden tvoří 2/3 těsta a druhý 1/3. Z většího dílu vyválíme plát na plech a upečeme. Menší díl vyválíme na třetinový plát a potřeme polevou.
Poleva - ořechy nasekáme v robotu Ronic na hrubo.
Do hrnce dáme cukr, med a máslo. Jakmile se všechno rozpustí přidáme ořechy a chvíli povaříme, aby cukr zkaramelizoval. Hotovou náplň dáme na připravený plát a upečeme.
Vychladlý větší plát rozkrojíme na 3 stejné díly a slepíme krémem. Poslední vrstvu tvoří plát s polevou.
Příprava krému - z mléka a pudinku uvaříme hustý pudink a necháme vychladnout. V robotu Ronic s rotačním nožem vyšleháme máslo s cukrem a postupně zašleháme pudink.