NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny (množství na plech):
4 vejce,
250 g cukru,
100 ml oleje,
100 ml vody,
250 g polohrubé mouky,
1 prášek do pečiva,
2 lžíce kakaa,
meruňky.
Na krém:
2 vanilkové pudinky,
100g krupicového cukru,
500 ml mléka,
250 g tvarohu,
čokoláda na zdobení.
Postup v robotu Ronic:
pomocí šlehacího zvonu vyšleháme bílky do sněhu a dáme stranou.
Žloutky s cukrem vyšleháme v míse Ronic s rotačním nožem. Postupně přidáme vodu s olejem a vyšleháme. Potom vmícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec jemně vmícháme bílkový sníh.
Polovinu těsta rozetřete na plech s pečícím papírem a poklademe rozpůlenými meruňakmi půlkou nahoru.
Do zbylého těsta vmícháme kakao a tmavé těsto dáme na meruňky a ve vyhřáté troubě upečeme.
Připravíme si krém - z mléka, pudinku a cukru uvaříme pudink a necháme vychladnout. Pudink dáme do mísy Ronic s rotačním nožem, přidáme tvaroh a vyšleháme. Hotový krém rozetřete na upečenou buchtu a ozdobíme strouhanou čokoládou.