NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
120 g hladké mouky,
4 vejce,
100 g cukru,
1 vanilkový cukr,
1 prášek do pečiva.
Náplň:
250 g tvarohu,
100 g cukru,
1 vanilkový cukr,
250 ml šlehačky.
Postup v robotu Ronic:
v robotu Ronic se šlehacím zvonem vyšleháme celá vejce s cukrem do pěny. Přidáme ostatní suroviny a promícháme. Těsto rozetřeme na plech s pečícím papírem a upečeme ve vyhřáté troubě do růžova. Necháme vychladnout a mezitím si připravíme náplň - šlehacím zvonem vyšleháme šlehačku a dáme stranou. Rotačním nožem vyšleháme tvaroh s cukry dohladka a ručně přimícháme vyšlehanou šlehačku.
Vychladlý korpus rozkrojíme napůl, jeden díl potřeme větší částí náplně a díly spojíme. Vrchní díl potřeme zbytkem krému a posypeme kakaem přes jemné sítko.