Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 9 400 Kč (376,00 €)
skladem
naše cena 8 900 Kč (356,00 €)
skladem
naše cena 10 400 Kč (416,00 €)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč (23,96 €)
skladem
naše cena 990 Kč (39,60 €)
skladem
naše cena 9 900 Kč (396,00 €)
skladem

NOVINKY

arr3Dodání a platby za zboží v období výjmečného stavuVážení zákazníci, naše společnost i přes současný výjmečný stav funguje bez omezení, všechno zboží... arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se nyní zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Jak dlouho vám slouží robot Ronic?

Více než 20 let 73% Více než 10 let 15% Více než 5 let 5% Nemám robot Ronic 7%

24. 10. 2018 | Maso

SEKANÁ S PŘEKVAPENÍM

Suroviny:
500 g mletého masa,
2 vejce,
1 rohlík namočený v mléce,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
3 vařená vajíčka,
100 g tvrdého sýra.

Postup v robotu Ronic:
mleté maso dáme do mísy Ronic s rotačním nožem a přidáme 1 celé vejce a 1 žloutek, vymačkaný rohlík a koření. Maso promícháme – jde to rychle, během 20 sekund je všechno důkladně promíchané. Pokud je hmota řídká, můžeme zahustit strouhankou.

Polovinu připravené směsi dáme do vymazaného srnčího hřbetu a uprostřed uděláme lžící žlábek, do kterého nasypeme strouhaný sýr. Na sýr dáme rozpůlená uvařená vejce a všechno přikryjeme zbylým masem. Povrch potřeme rozšlehaným bílkem a posypeme kmínem.

Hřbet poté přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě asi hodinu, při teplotě cca 180 °C. Před koncem pečení sundáme alobal a sekanou dopečeme.

Podáváme s bramborovou kaší a okurkou.