NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
500 g mletého masa,
2 vejce,
1 rohlík namočený v mléce,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
3 vařená vajíčka,
100 g tvrdého sýra.
Postup v robotu Ronic:
mleté maso dáme do mísy Ronic s rotačním nožem a přidáme 1 celé vejce a 1 žloutek, vymačkaný rohlík a koření. Maso promícháme – jde to rychle, během 20 sekund je všechno důkladně promíchané. Pokud je hmota řídká, můžeme zahustit strouhankou.
Polovinu připravené směsi dáme do vymazaného srnčího hřbetu a uprostřed uděláme lžící žlábek, do kterého nasypeme strouhaný sýr. Na sýr dáme rozpůlená uvařená vejce a všechno přikryjeme zbylým masem. Povrch potřeme rozšlehaným bílkem a posypeme kmínem.
Hřbet poté přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě asi hodinu, při teplotě cca 180 °C. Před koncem pečení sundáme alobal a sekanou dopečeme.
Podáváme s bramborovou kaší a okurkou.