Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 12 160 Kč
skladem
naše cena 8 900 Kč
skladem
naše cena 13 900 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč
skladem
naše cena 990 Kč
skladem
naše cena 8 900 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Jak dlouho vám slouží robot Ronic?

Více než 20 let 70% Více než 10 let 17% Více než 5 let 7% Nemám robot Ronic 6%

24. 10. 2018 | Maso

SEKANÁ S PŘEKVAPENÍM

Suroviny:
500 g mletého masa,
2 vejce,
1 rohlík namočený v mléce,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
3 vařená vajíčka,
100 g tvrdého sýra.

Postup v robotu Ronic:
mleté maso dáme do mísy Ronic s rotačním nožem a přidáme 1 celé vejce a 1 žloutek, vymačkaný rohlík a koření. Maso promícháme – jde to rychle, během 20 sekund je všechno důkladně promíchané. Pokud je hmota řídká, můžeme zahustit strouhankou.

Polovinu připravené směsi dáme do vymazaného srnčího hřbetu a uprostřed uděláme lžící žlábek, do kterého nasypeme strouhaný sýr. Na sýr dáme rozpůlená uvařená vejce a všechno přikryjeme zbylým masem. Povrch potřeme rozšlehaným bílkem a posypeme kmínem.

Hřbet poté přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě asi hodinu, při teplotě cca 180 °C. Před koncem pečení sundáme alobal a sekanou dopečeme.

Podáváme s bramborovou kaší a okurkou.