Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 14 900 Kč
skladem
naše cena 9 900 Kč
skladem
naše cena 1 403 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Reference Zde najdete reference a zkušenosti našich zákzníků s roboty Ronic. Chcete se i Vy podělit s...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

24. 10. 2018 | Maso

SEKANÁ S PŘEKVAPENÍM

Suroviny:
500 g mletého masa,
2 vejce,
1 rohlík namočený v mléce,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
3 vařená vajíčka,
100 g tvrdého sýra.

Postup v robotu Ronic:
mleté maso dáme do mísy Ronic s rotačním nožem a přidáme 1 celé vejce a 1 žloutek, vymačkaný rohlík a koření. Maso promícháme – jde to rychle, během 20 sekund je všechno důkladně promíchané. Pokud je hmota řídká, můžeme zahustit strouhankou.

Polovinu připravené směsi dáme do vymazaného srnčího hřbetu a uprostřed uděláme lžící žlábek, do kterého nasypeme strouhaný sýr. Na sýr dáme rozpůlená uvařená vejce a všechno přikryjeme zbylým masem. Povrch potřeme rozšlehaným bílkem a posypeme kmínem.

Hřbet poté přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě asi hodinu, při teplotě cca 180 °C. Před koncem pečení sundáme alobal a sekanou dopečeme.

Podáváme s bramborovou kaší a okurkou.