NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 17% Ovoce a zeleninu 28% Maso 23%Suroviny:
400 g hladké mouky,
250 g hery,
150 g zakysané smetany.
Pískový cukr a moučkový a vanilkový cukr na obalení.
Postup v robotu Ronic:
pro přípravu těst na vánoční cukroví je Ronic skvělý pomocník - oceníte především rychlost zpracování těst, ale také to, že těsto se dělá v uzavřené míse a mouka není po celé kuchyni...
Jak na to?
Do mísy s rotačním nožem dáme mouku, heru a smetanu a zapneme stálý chod. Během půl minuty jsou suroviny dokonale zpracované - bez námahy a bez nepořádku. Těsto dáme na 2 hodiny do chladu. Potom vyválíme plát asi 0,5 cm silný a mírně ho posypeme pískovým cukrem, který jemně zatlačíme válečkem do těsta. Vykrajujeme různé tvary, které pečeme ve vyhřáté troubě asi 15 minut. Jakmile nabudou, jsou hotové (zůstávají světlé). Teplé kousky obalujeme v moučkovém a vanilkovém cukru.