Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 250 Kč (10,50 €)
skladem
naše cena 490 Kč (20,58 €)
skladem
naše cena 980 Kč (41,16 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se nyní zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 30% Pomazánky 18% Ovoce a zeleninu 30% Maso 22%

03. 12. 2019 | Cukroví, sušenky

SMETANOVÉ CUKROVÍ

Suroviny:
400 g hladké mouky,
250 g hery,
150 g zakysané smetany.
Pískový cukr a moučkový a vanilkový cukr na obalení.

Postup v robotu Ronic:
pro přípravu těst na vánoční cukroví je Ronic skvělý pomocník - oceníte především rychlost zpracování těst, ale také to, že těsto se dělá v uzavřené míse a mouka není po celé kuchyni...
Jak na to?
Do mísy s rotačním nožem dáme mouku, heru a smetanu a zapneme stálý chod. Během půl minuty jsou suroviny dokonale zpracované - bez námahy a bez nepořádku. Těsto dáme na 2 hodiny do chladu. Potom vyválíme plát asi 0,5 cm silný a mírně ho posypeme pískovým cukrem, který jemně zatlačíme válečkem do těsta. Vykrajujeme různé tvary, které pečeme ve vyhřáté troubě asi 15 minut. Jakmile nabudou, jsou hotové (zůstávají světlé). Teplé kousky obalujeme v moučkovém a vanilkovém cukru.