NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny na těsto:
250 g hladké mouky,
50 g tvarohu,
250 g hery.
Na náplň:
750 g jablek, cukr podle chuti, skořice. Vajíčko na potření.
Postup v robotu Ronic:
do mísy Ronic s rotačním nožem dáme všechny suroviny na těsto a během chvilky vypracujeme hladké těsto.
Jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme hranolkovačem v robotu Ronic na kousky. Jablka dáme do hrnce, podlejeme trochou vody a podusíme. Přidáme cukr podle chuti a skořici. Pro diabetiky můžeme osladit např. stévií. Z jablek slijeme přebytečnou vodu a necháme vychladnout.
Těsto rozdělíme na 3 díly. Vyválíme na obdélník a plníme dušenými jablky. Okraje těsta přeložíme, štrůdl přeneseme na pečící plech a potřeme rozšlehaným vajíčkem. Pečeme ve vyhřáté troubě do růžova.