Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 7 910 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč
skladem
naše cena 9 900 Kč
skladem
naše cena 1 403 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Reference Zde najdete reference a zkušenosti našich zákzníků s roboty Ronic. Chcete se i Vy podělit s...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

22. 10. 2018 | Moučníky

ŠTRŮDL Z TVAROHOVÉHO TĚSTA

Suroviny na těsto:
250 g hladké mouky,
50 g tvarohu,
250 g hery.
Na náplň:
750 g jablek, cukr podle chuti, skořice. Vajíčko na potření.

Postup v robotu Ronic:
do mísy Ronic s rotačním nožem dáme všechny suroviny na těsto a během chvilky vypracujeme hladké těsto.
Jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme hranolkovačem v robotu Ronic na kousky. Jablka dáme do hrnce, podlejeme trochou vody a podusíme. Přidáme cukr podle chuti a skořici. Pro diabetiky můžeme osladit např. stévií. Z jablek slijeme přebytečnou vodu a necháme vychladnout.
Těsto rozdělíme na 3 díly. Vyválíme na obdélník a plníme dušenými jablky. Okraje těsta přeložíme, štrůdl přeneseme na pečící plech a potřeme rozšlehaným vajíčkem. Pečeme ve vyhřáté troubě do růžova.