NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
1,5 kg vypeckovaných švestek,
1 dcl slivovice, nebo rumu (alkohol se během vaření vypaří ),
500 g cukru,
10 dkg kakaa,
1 vanilkový cukr,
1 čokoládový pudink,
trochu skořice.
Postup v robotu Ronic:
švestky dáme do robota Ronic s rotačním nožem a zapneme stálý chod dokud se ovoce nerozmixuje. Švestky přelejeme do hrnce, přidáme cukr, kakao, skořici a alkohol a rozvaříme. Pudink rozmícháme v troše vody a přidáme ke švestkám. Ještě chvíli povaříme a plníme do čistých skleniček, zavíčkujeme a na 10 minut obrátíme dnem vzhůru.