NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
1,2 kg třešní,
3/4 l vody,
250 g cukru krystal,
7 g kyseliny citrónové.
Pro dietní variantu lze cukr nahradit tekutou stévií.
Postup v robotu Ronic:
vypeckované třešně zalijte vodou a nechte 24 hodin odležet. Druhý den dejte třeně do robota Ronic s rotačním nožem a nahrubo je rozsekejte (šťávu zachyťte). Třešně i se šťávou dejte do hrnce, přiveďte k varu a vařte 10 minut. Poté třešně přeceďte přes sítko nebo plátýnko, dochuťe cukrem a kyselinou citronovou a ještě chvilku povařte. Vychladlou šťávou naplňte sklenice a uchovejte v lednici. Při podávání zřeďte vodou podle chuti.