NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny na noky:
250 g tvarohu,
170 g hrubé mouky,
2 vejce,
lžíce másla,
špetka soli.
Na omáčku:
400 g vypeckovaných třešní,
20 lístků meduňky,
2 lžíce cukru.
Postup v robotu Ronic:
v míse Ronic s rotačním nožem vyšleháme máslo s vejci do pěny. Přidáme tvaroh, mouku a sůl a zpracujeme lepivé těsto. Z těsta vykrajujeme lžící nočky, které vaříme ve vroucí osolené vodě. Když vyplavou, povaříme ještě asi minutu. Vyjmeme je děrovanou naběračkou a necháme okapat.
Třešňovou omáčku připravíme tak, že vypeckované třešně s cukrem a lístky meduňky rozvaříme v hrnci do měkka. Rozvařené třešně i s meduňkou dáme do mísy Ronic s rotačním nožem a rozmixujeme na hladkou omáčku.