Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 490 Kč (20,58 €)
skladem
naše cena 9 900 Kč (415,80 €)
skladem
naše cena 7 900 Kč (331,80 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

08. 11. 2018 | Sladká jídla

TVAROHOVÉ NOKY

Suroviny na noky:
250 g tvarohu,
170 g hrubé mouky,
2 vejce,
lžíce másla,
špetka soli.
Na omáčku:
400 g vypeckovaných třešní,
20 lístků meduňky,
2 lžíce cukru.

Postup v robotu Ronic:
v míse Ronic s rotačním nožem vyšleháme máslo s vejci do pěny. Přidáme tvaroh, mouku a sůl a zpracujeme lepivé těsto. Z těsta vykrajujeme lžící nočky, které vaříme ve vroucí osolené vodě. Když vyplavou, povaříme ještě asi minutu. Vyjmeme je děrovanou naběračkou a necháme okapat.
Třešňovou omáčku připravíme tak, že vypeckované třešně s cukrem a lístky meduňky rozvaříme v hrnci do měkka. Rozvařené třešně i s meduňkou dáme do mísy Ronic s rotačním nožem a rozmixujeme na hladkou omáčku.