Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 11 160 Kč
skladem
naše cena 8 900 Kč
skladem
naše cena 13 900 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč
skladem
naše cena 11 160 Kč
skladem
naše cena 8 900 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Jak dlouho vám slouží robot Ronic?

Více než 20 let 70% Více než 10 let 17% Více než 5 let 7% Nemám robot Ronic 6%

08. 11. 2018 | Sladká jídla

TVAROHOVÉ NOKY

Suroviny na noky:
250 g tvarohu,
170 g hrubé mouky,
2 vejce,
lžíce másla,
špetka soli.
Na omáčku:
400 g vypeckovaných třešní,
20 lístků meduňky,
2 lžíce cukru.

Postup v robotu Ronic:
v míse Ronic s rotačním nožem vyšleháme máslo s vejci do pěny. Přidáme tvaroh, mouku a sůl a zpracujeme lepivé těsto. Z těsta vykrajujeme lžící nočky, které vaříme ve vroucí osolené vodě. Když vyplavou, povaříme ještě asi minutu. Vyjmeme je děrovanou naběračkou a necháme okapat.
Třešňovou omáčku připravíme tak, že vypeckované třešně s cukrem a lístky meduňky rozvaříme v hrnci do měkka. Rozvařené třešně i s meduňkou dáme do mísy Ronic s rotačním nožem a rozmixujeme na hladkou omáčku.