Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 11 830 Kč
skladem
naše cena 10 740 Kč
skladem
naše cena 1 266 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč
skladem
naše cena 980 Kč
skladem
naše cena 7 910 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Reference Zde najdete reference a zkušenosti našich zákzníků s roboty Ronic. Chcete se i Vy podělit s...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Jak dlouho vám slouží robot Ronic?

Více než 20 let 60% Více než 10 let 18% Více než 5 let 17% Nemám robot Ronic 5%

01. 04. 2019 | Moučníky

TVAROHOVO-BROSKVOVÝ DORT

Suroviny na korpus:
3 vejce,
120 g moučkového cukru,
80 g hladké mouky,
3 lžíce horké vody,
lžička prášku do pečiva.
Na náplň:
1 šlehačka,
1 tvaroh ve vaničce,
cukr podle chuti,
broskvový kompot.
Na polevu:
šťáva z kompotu,
vanilkový pudink.

Postup v robotu Ronic:
nejdříve ušleháme šlehacím zvonem sníh z bílků a dáme stranou. Pomocí šlehacího zvonu vyšleháme žloutky s cukrem a vodou do pěny. Postupně přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků. Těsto dáme do vymazaná a vysypané dortové formy a upečeme ve vyhřáté troubě. Korpus necháme vychladnout.
Náplň připravíme pomocí šlehacího zvonu - vyšleháme šlehačku dotuha a vmícháme cukr podle chuti. Nakonec přidáme tvaroh a promícháme. Náplň dáme na vychladlý korpus a opatrně vmícháme nakrájené broskve.
Nakonec si připravíme polevu - šťávu z kompotu dolejeme vodou do 350 ml a z této šťávy a vanilkového pudinku uvaříme pudink. Za občasného mícháme necháme mírně vychladnout a nalejeme na dort, který necháme vychladit v lednici.