Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 



ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 11 160 Kč (424,08 €)
skladem
naše cena 11 900 Kč (452,20 €)
skladem
naše cena 8 900 Kč (338,20 €)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 980 Kč (37,24 €)
skladem
naše cena 11 900 Kč (452,20 €)
skladem
naše cena 11 900 Kč (452,20 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se nyní zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

27. 10. 2020 | Sladká jídla

Tvarohovo-jablková pěna

Suroviny:
250 g tvarohu,
250 g jablek,
50 g cukru,
1 šlehačka
ořechy na ozdobení

Postup v robotu Ronic:
Jablka oloupeme, vykrájíme jadřince a  nastrouháme na jemném struhadle v robotu Ronic. Dáme stranou a šlehacím zvonem vyšleháme šlehačku. Také dáme stranou, nasadíme rotační nůž a vyšleháme tvaroh s cukrem. Přidáme jablka a krátce promícháme. Nakonec lehce vmícháme ušlehanou šlehačku. Před podáváním můžeme ozdobit sekanými ořechy, které nasekáme nožem v robotu Ronic.