NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 24% Pomazánky 22% Ovoce a zeleninu 28% Maso 26%Suroviny:
250 g tvarohu,
250 g jablek,
50 g cukru,
1 šlehačka
ořechy na ozdobení
Postup v robotu Ronic:
Jablka oloupeme, vykrájíme jadřince a nastrouháme na jemném struhadle v robotu Ronic. Dáme stranou a šlehacím zvonem vyšleháme šlehačku. Také dáme stranou, nasadíme rotační nůž a vyšleháme tvaroh s cukrem. Přidáme jablka a krátce promícháme. Nakonec lehce vmícháme ušlehanou šlehačku. Před podáváním můžeme ozdobit sekanými ořechy, které nasekáme nožem v robotu Ronic.