Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 690 Kč (28,98 €)
skladem
naše cena 1 950 Kč (81,90 €)
skladem
naše cena 7 900 Kč (331,80 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

27. 10. 2020 | Sladká jídla

Tvarohovo-jablková pěna

Suroviny:
250 g tvarohu,
250 g jablek,
50 g cukru,
1 šlehačka
ořechy na ozdobení

Postup v robotu Ronic:
Jablka oloupeme, vykrájíme jadřince a  nastrouháme na jemném struhadle v robotu Ronic. Dáme stranou a šlehacím zvonem vyšleháme šlehačku. Také dáme stranou, nasadíme rotační nůž a vyšleháme tvaroh s cukrem. Přidáme jablka a krátce promícháme. Nakonec lehce vmícháme ušlehanou šlehačku. Před podáváním můžeme ozdobit sekanými ořechy, které nasekáme nožem v robotu Ronic.