NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
1 vejce,
1,5 dcl oleje,
lžička hořčice,
sůl,
pepř,
100 g tvrdého sýra (gouda, eidam),
2 vařená vejce.
Postup v robotu Ronic:
nejdříve si v robotu Ronic nastrouháme jemným struhadlem sýr a dáme ho stranou.
Vyměníme struhadla za šlehací zvon a připravíme si majonézu - celé vejce, hořčici, sůl a pepř promícháme šlehacím zvonem a do tlačky nalijeme olej. Dírkou v tlačce se olej pomalu dávkuje do mísy a směs postupně houstne.
Když je majonéza hotová, vyměníme šlehací zvon za nůž, přidáme nastrouhaný sýr a uvařená vejce. Vše krátce promícháme. Pomazánku můžeme podávat jen tak, nebo zdobit šunkou.
Na přípravu majonézy v robotu Ronic se můžete podívat na tomto videu:
https://www.youtube.com/