Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 490 Kč (20,58 €)
skladem
naše cena 980 Kč (41,16 €)
skladem
naše cena 1 950 Kč (81,90 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

24. 10. 2018 | Pečivo

VEKA

Suroviny:
250 g hladké mouky,
250 g polohrubé mouky,
lžička soli,
1 žloutek,
2 lžičky rozpuštěného másla,
½ kvasnic,
290 ml mléka.

Postup v robotu Ronic:
v míse s rotačním nožem promícháme obě mouky a sůl. Přidáme žloutek, máslo a kvasnice s částí mléka.
Zapneme robot a komínkem dolijeme zbytek mléka. Těsto je hotové, jakmile se oddělí od mísy a utvoří kouli. Proces hnětení trvá cca 20 sekund.
Upozornění - nemíchejte těsto déle, než je nutné.
Na tomto videu se můžete podívat na přípravu kynutého těsta v robotu Ronic


Hotové těsto necháme v teple vykynout. Poté uděláme dvě menší, nebo jednu větší veku a necháme pod utěrkou ještě 20 minut kynout. Potřeme vodou (pokud chceme křupavější kůrku potřeme veku rozšlehaným vejcem) a pečeme ve vyhřáté troubě na 150 st. asi 20 minut.