Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 7 910 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč
skladem
naše cena 9 900 Kč
skladem
naše cena 1 403 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Reference Zde najdete reference a zkušenosti našich zákzníků s roboty Ronic. Chcete se i Vy podělit s...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

29. 10. 2018 | Zelenina, ovoce

VIŠŇOVÁ ZMRZLINA

Suroviny:
1 kelímek šlehačky,
2 žloutky,
lžíce cukru,
1 vanilkový cukr,
lžička solamylu,
150 g vypeckovaných višní.

Postup v robotu Ronic:
v menším kastrůlku smícháme smetanu s cukry, žloutky a solamylem a vaříme ve vodní lázni za stálého míchání do zhoustnutí. Krém necháme za občasného promíchání vychladnout a mezitím si v robotu Ronic rozmixujeme vypeckované višně, které potom přepasírujeme přes sítko. Kdo chce zmrzlinu s kousky ovoce, nemusí pasírovat. Višňové pyré vmícháme do vychladlého krému a naplníme do tvořítek na led. Necháme do druhého dne zmrazit v mrazničce.
Na zmrzlinu můžete použít i jiné ovoce.