Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 11 900 Kč
skladem
naše cena 11 160 Kč
skladem
naše cena 13 900 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč
skladem
naše cena 990 Kč
skladem
naše cena 11 160 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Jak dlouho vám slouží robot Ronic?

Více než 20 let 71% Více než 10 let 16% Více než 5 let 7% Nemám robot Ronic 6%

12. 07. 2019 | Moučníky

VIŠŇOVÉ ŘEZY

Suroviny na korpus:
5 vajec,
80 g cukru krupice,
80 g polohrubé mouky,
1 lžíce oleje.
Na náplň:
500 g vypeckovaných višní,
4 lžíce cukru krupice,
1 pudinkový prášek.
Na krém:
250 ml smetany ke šlehání,
180 g zakysané smetany,
2 vanilkové cukry,
ztužovač šlehačky.

Postup v robotu Ronic:
Nejdříve si připravíme korpus - v míse Ronic se šlehacím zvonem vyšleháme bílky s cukrem do tuhého sněhu a po jednom zašleháváme žloutky, přidáme olej a nakonec ručně vmícháme mouku. Těsto rozetřeme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180°C asi 10 minut. Piškot necháme vychladnout a poté odstraníme papír.
Náplň si připravíme z vypeckovaných višní - višně dáme do robotu Ronic s rotačním nožem a rozmixujeme je. Směs přelijeme do hrnce, přidáme cukr a přivedeme k varu. Pudinkový prášek rozmícháme v 1 dcl vody a přilijeme k višním. Minutu povaříme a ještě teplou náplň rozetřeme na korpus a necháme vychladnout.
Mezitím si připravíme krém - do mísy Ronic se šlehacím zvonem dáme smetanu ke šlehání, ztužovač šlehačky, přidáme zakysanou smetanu a vanilkové cukry. Vše spolu vyšleháme dotuha.
Korpus rozdělíme na půl, potřeme polovinou krému a na krém přeneseme druhou polovinu korpusu s višňovou náplní. Povrch řezu potřeme zbytkem krému a necháme uležet v lednici.