Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 490 Kč (20,58 €)
skladem
naše cena 9 900 Kč (415,80 €)
skladem
naše cena 1 950 Kč (81,90 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

12. 07. 2019 | Moučníky

VIŠŇOVÉ ŘEZY

Suroviny na korpus:
5 vajec,
80 g cukru krupice,
80 g polohrubé mouky,
1 lžíce oleje.
Na náplň:
500 g vypeckovaných višní,
4 lžíce cukru krupice,
1 pudinkový prášek.
Na krém:
250 ml smetany ke šlehání,
180 g zakysané smetany,
2 vanilkové cukry,
ztužovač šlehačky.

Postup v robotu Ronic:
Nejdříve si připravíme korpus - v míse Ronic se šlehacím zvonem vyšleháme bílky s cukrem do tuhého sněhu a po jednom zašleháváme žloutky, přidáme olej a nakonec ručně vmícháme mouku. Těsto rozetřeme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180°C asi 10 minut. Piškot necháme vychladnout a poté odstraníme papír.
Náplň si připravíme z vypeckovaných višní - višně dáme do robotu Ronic s rotačním nožem a rozmixujeme je. Směs přelijeme do hrnce, přidáme cukr a přivedeme k varu. Pudinkový prášek rozmícháme v 1 dcl vody a přilijeme k višním. Minutu povaříme a ještě teplou náplň rozetřeme na korpus a necháme vychladnout.
Mezitím si připravíme krém - do mísy Ronic se šlehacím zvonem dáme smetanu ke šlehání, ztužovač šlehačky, přidáme zakysanou smetanu a vanilkové cukry. Vše spolu vyšleháme dotuha.
Korpus rozdělíme na půl, potřeme polovinou krému a na krém přeneseme druhou polovinu korpusu s višňovou náplní. Povrch řezu potřeme zbytkem krému a necháme uležet v lednici.