Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 12 160 Kč
skladem
naše cena 11 160 Kč
skladem
naše cena 13 900 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč
skladem
naše cena 990 Kč
skladem
naše cena 8 900 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Jak dlouho vám slouží robot Ronic?

Více než 20 let 71% Více než 10 let 16% Více než 5 let 7% Nemám robot Ronic 6%

16. 07. 2019 | Moučníky

VIŠŇOVÝ KOLÁČ

Suroviny na korpus:
130 g polohrubé mouky,
lžička prášku do pečiva,
125 g hery,
125 g mletého cukru,
3 vejce,
trochu mléka,
kakao,
višně.
Na krém:
smetana ke šlehání,
ztužovač šlehačky,
zakysaná smetana,
cukr podle chuti.

Postup v robotu Ronic:
v míse Ronic se šlehacím zvonem vyšleháme bílky do hustého sněhu a dáme stranou.
Vyměníme zvon za nůž a vyšleháme heru s cukrem a žloužky do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a trochu mléka a promícháme. Nakonec zlehka přimícháme bílkový sníh.
2/3 těsta rozetřeme do koláčové formy a do zbytku těsta přimícháme kakao. Tmavé těsto rozetřeme na světlé, poklademe vypeckovanými višněmi a předehřáté troubě upečeme. Necháme vychladnout a připravíme si krém.
Šlehacím zvonem v míse Ronic vyšleháme šlehačku se ztužovačem a zakysanou smetanou do tuha a krémem ozdobíme vychladlý koláč.