NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny na korpus:
130 g polohrubé mouky,
lžička prášku do pečiva,
125 g hery,
125 g mletého cukru,
3 vejce,
trochu mléka,
kakao,
višně.
Na krém:
smetana ke šlehání,
ztužovač šlehačky,
zakysaná smetana,
cukr podle chuti.
Postup v robotu Ronic:
v míse Ronic se šlehacím zvonem vyšleháme bílky do hustého sněhu a dáme stranou.
Vyměníme zvon za nůž a vyšleháme heru s cukrem a žloužky do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a trochu mléka a promícháme. Nakonec zlehka přimícháme bílkový sníh.
2/3 těsta rozetřeme do koláčové formy a do zbytku těsta přimícháme kakao. Tmavé těsto rozetřeme na světlé, poklademe vypeckovanými višněmi a předehřáté troubě upečeme. Necháme vychladnout a připravíme si krém.
Šlehacím zvonem v míse Ronic vyšleháme šlehačku se ztužovačem a zakysanou smetanou do tuha a krémem ozdobíme vychladlý koláč.