Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 690 Kč (28,98 €)
skladem
naše cena 490 Kč (20,58 €)
skladem
naše cena 9 900 Kč (415,80 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

16. 07. 2019 | Moučníky

VIŠŇOVÝ KOLÁČ

Suroviny na korpus:
130 g polohrubé mouky,
lžička prášku do pečiva,
125 g hery,
125 g mletého cukru,
3 vejce,
trochu mléka,
kakao,
višně.
Na krém:
smetana ke šlehání,
ztužovač šlehačky,
zakysaná smetana,
cukr podle chuti.

Postup v robotu Ronic:
v míse Ronic se šlehacím zvonem vyšleháme bílky do hustého sněhu a dáme stranou.
Vyměníme zvon za nůž a vyšleháme heru s cukrem a žloužky do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a trochu mléka a promícháme. Nakonec zlehka přimícháme bílkový sníh.
2/3 těsta rozetřeme do koláčové formy a do zbytku těsta přimícháme kakao. Tmavé těsto rozetřeme na světlé, poklademe vypeckovanými višněmi a předehřáté troubě upečeme. Necháme vychladnout a připravíme si krém.
Šlehacím zvonem v míse Ronic vyšleháme šlehačku se ztužovačem a zakysanou smetanou do tuha a krémem ozdobíme vychladlý koláč.