NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 32% Pomazánky 17% Ovoce a zeleninu 28% Maso 24%Suroviny:
1,5 kg brambor,
0,5 kg mletého masa,
1 šlehačka,
0,5 dcl mléka,
sýr,
sůl,
pepř,
mletá paprika.
Postup v robotu Ronic:
Oloupané brambory nakrájíme na hrubém plátkovači na kolečka. Mleté maso ochutíme solí a pepřem a osmahneme na pánvi. Polovinu brambor naskládáme do vymazaného pekáčku a posypeme kořením (sůl, pepř, paprika). Na brambory dáme vrstvu masa a končíme vrstvou brambor. Posypeme kořením, zalijeme mlékem a polovinou šlehačky a dáme zapéct. Před dopečením dolijeme druhou polovinu šlehačky a posypeme sýrem, který jsme nastrouhali na sýrovém struhadle na robotu Ronic (můžeme použít i jemné, nebo hrubé struhadlo). Brambory dáme dopéct.