NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
máslo,
brambory,
cibule,
sůl,
pepř mletý i celý,
nové koření,
majoránka,
česnek,
hladká mouka,
zeleninový bujón.
Postup v robotu Ronic:
kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle v robotu Ronic. Zeleninu orestujeme na másle a zalijeme horkou vodou. Přidáme bujón, brambory nakrájené na kousky, sůl, celý pepř a nové koření a vaříme dokud nebudou brambory měkké. Přidáme hrášek a povaříme. Polévku zahustíme jíškou - na oleji orestujeme hladkou mouku do růžova, přidáme nakrájenou cibuli a za stálého míchání necháne zesklovatět. Zalijeme vodou a jakmile se jíška spojí, zahustíme polévku. Dochutíme pepřem, majoránkou a česnekem.