Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

Odmítnout vše můžete zde.



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 690 Kč (28,98 €)
skladem
naše cena 9 900 Kč (415,80 €)
skladem
naše cena 7 900 Kč (331,80 €)
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek... arr3Nákup pro české i slovenské zákazníkySlovenští zákazníci u nás mohou nakupovat v Eurech. Ceny se zobrazují v Korunách i Eurech a při...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 605 271 393
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?

Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%

04. 11. 2019 | Zelenina, ovoce

ZELÍ S ČERVENOU ŘEPOU

Suroviny:
5 kg červené řepy,
5 kg bílého zelí,
1 kg cibule,
lžíce kmínu,
6 lžic soli.
Na nálev:
80 dkg cukru,
3 litry vody,
1 litr octa.

Postup v robotu Ronic:
nejdřív důkladně omyjeme červenou řepu a uvaříme do poloměkka. Mezitím si na robotu Ronic nastrouháme zelí - použijeme jemný plátkovač. Cibuli nasekáme v robotu Ronic nožem. Uvařenou řepu oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle v robotu Ronic. Při strouhání většího množství surovin dbejte na včasné vysypání surovin z mísy. Všechny suroviny dáme do velké mísy, přidáme koření a důkladně promícháme.

Připravíme si nálev - všechno smícháme dohromady a přivedeme k varu. Povaříme 10 minut. Nálevem zalejeme připravenou zeleninu a promícháme. Plníme do skleniček a zavařujeme při 80 stupních 15 minut.