NEJPRODÁVANĚJŠÍ
NOVINKY
KONTAKTY
ANKETA
Co nejčastěji zpracováváte v robotu Ronic?
Těsta a krémy 31% Pomazánky 19% Ovoce a zeleninu 29% Maso 21%Suroviny:
5 kg červené řepy,
5 kg bílého zelí,
1 kg cibule,
lžíce kmínu,
6 lžic soli.
Na nálev:
80 dkg cukru,
3 litry vody,
1 litr octa.
Postup v robotu Ronic:
nejdřív důkladně omyjeme červenou řepu a uvaříme do poloměkka. Mezitím si na robotu Ronic nastrouháme zelí - použijeme jemný plátkovač. Cibuli nasekáme v robotu Ronic nožem. Uvařenou řepu oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle v robotu Ronic. Při strouhání většího množství surovin dbejte na včasné vysypání surovin z mísy. Všechny suroviny dáme do velké mísy, přidáme koření a důkladně promícháme.
Připravíme si nálev - všechno smícháme dohromady a přivedeme k varu. Povaříme 10 minut. Nálevem zalejeme připravenou zeleninu a promícháme. Plníme do skleniček a zavařujeme při 80 stupních 15 minut.