Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 8 400 Kč
skladem
naše cena 11 160 Kč
skladem
naše cena 13 900 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 599 Kč
skladem
naše cena 990 Kč
skladem
naše cena 8 900 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Proč robot RONIC? Francouzské roboty Ronic patří ke světové špičce ve světě kuchyňských robotů. Již několik desítek...

KONTAKTY

AmiNet s.r.o.
696 71 Blatnice pod Svatým Antonínkem 119
tel: +420 731 495 804
info(a)ronic-czech.cz

ANKETA

Jak dlouho vám slouží robot Ronic?

Více než 20 let 70% Více než 10 let 17% Více než 5 let 7% Nemám robot Ronic 6%

04. 11. 2019 | Zelenina, ovoce

ZELÍ S ČERVENOU ŘEPOU

Suroviny:
5 kg červené řepy,
5 kg bílého zelí,
1 kg cibule,
lžíce kmínu,
6 lžic soli.
Na nálev:
80 dkg cukru,
3 litry vody,
1 litr octa.

Postup v robotu Ronic:
nejdřív důkladně omyjeme červenou řepu a uvaříme do poloměkka. Mezitím si na robotu Ronic nastrouháme zelí - použijeme jemný plátkovač. Cibuli nasekáme v robotu Ronic nožem. Uvařenou řepu oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle v robotu Ronic. Při strouhání většího množství surovin dbejte na včasné vysypání surovin z mísy. Všechny suroviny dáme do velké mísy, přidáme koření a důkladně promícháme.

Připravíme si nálev - všechno smícháme dohromady a přivedeme k varu. Povaříme 10 minut. Nálevem zalejeme připravenou zeleninu a promícháme. Plníme do skleniček a zavařujeme při 80 stupních 15 minut.